Leave a comment

Διάρροια και προβιοτικά, πώς να ανακτήσει την πέψη

βακτήρια (προβιοτικά) να εξασφαλίσει ότι τα διάφορα μικρόβια –βακτήρια, μύκητες, ιοί, την αποκατάσταση της ισορροπίας της εντερικής χλωρίδας, τόσο πιο κανονική δουλειά τους. Υπάρχουν πολλά χρήσιμα αποτελέσματα, συμπεριλαμβανομένης της διάρροιας καλή υπηρεσία.
Περίπου 1.5-2 kg βάρους, και 100 δισεκατομμύρια δολάρια περισσότερο από ό, τι των μικροοργανισμών της εντερικής χλωρίδας παίζει εξαιρετικά σημαντικό ρόλο στη λειτουργία του σώματος.

 

Πότε είναι χρήσιμα τα προβιοτικά διάρκεια της διάρροιας

Επειδή το ανοσοποιητικό μας σύστημα, το 80% έχει άμεση σχέση με το άνω και κάτω τελεία –εδώ γίνεται, τα κύτταρα του ανοσοποιητικού συστήματος, οι περισσότεροι από μεγάλες θέση του παχέος εντέρου, της κατάστασης της χλωρίδας κυρίως καθορίζει το σώμα μας. Επιπλέον, η εντερική Χλωρίδα, που ανήκουν βακτήρια –προβιοτικά

μια σειρά από άλλες φυσιολογικές διαδικασίες και συμβάλλουν: συμμετοχή σε βιταμίνη c και κάποιες βιταμίνες όπως το φολικό οξύ, καθώς και ουσίες, αντιβιοτικοί και πεπτικά ένζυμα στην παραγωγή, να αυξήσουν το ασβέστιο, το μαγνήσιο και χρήσης του σιδήρου,

μέσω της ζύμωσης της Ζάχαρης, αυξάνει τα κύτταρα του παχέος εντέρου με το σχηματισμό υπηρεσία ενέργειας θειικού οξέος. Τα προβιοτικά αναστέλλουν την ανάπτυξη των επιβλαβών βακτηρίων, δεδομένου ότι καλύπτουν το βλεννογόνο του εντέρου στο οποίο επιβλαβείς μικροοργανισμούς, ως εκ τούτου, δεν μπορούν να ενταχθούν και τις ζωοτροφές. Αν χλωρίδα του εντέρου βγαίνει εκτός ισορροπίας, δηλαδή επιβλαβείς μικροοργανισμούς, τα βακτήρια,

οι μύκητες και οι ιοί κυκλοφορούν, διάφορα δυσάρεστα συμπτώματα της νόσου μπορεί να συμβεί. Πολλά παράπονα γαστρεντερικού σωλήνα, την πρόληψη και τη θεραπεία, για την προώθηση της : για να βοηθήσει να ανακουφίσει την δυσκοιλιότητα και το φούσκωμα, τη μείωση της παραγωγής φυσικού αερίου, να επαναφέρετε την κανονική κένωση του εντέρου.

Διάρροια λόγους Διάρροια για πολλούς λόγους μπορεί να συμβεί: η κακή διατροφή, το στρες, τα αντιβιοτικά, ασθένειες του πεπτικού συστήματος, φλεγμονώδεις διεργασίες, ορισμένες ασθένειες, αλλεργίες, ιούς, βακτήρια και δηλητηρίαση μπορεί να προκαλέσει. Η άμεση αιτία σκαμνί πολύ λίγο, ή καθόλου δεν απορροφά το νερό, ως εκ τούτου, περιττώματα υδαρής συνοχή.

Διάρροια μπορεί να είναι οξεία –γρήγορος–, ή χρόνια, δηλαδή περισσότερο από τον υπάρχοντα Τύπο, όσον αφορά πιο συχνά στα κρυολογήματα και φλεγμονώδεις διεργασίες. Ο μεγαλύτερος κίνδυνος είναι σημαντική απώλεια υγρού από την αφυδάτωση και τον υποσιτισμό: χρόνια διάρροια, επειδή εμποδίζουν το σώμα σας τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για τη σωστή απορρόφηση.

τι να κάνω με διάρροια

Όταν χρήσιμο από τη διάρροια Αν η διάρροια είναι μόνο προσωρινό χαρακτήρα, όχι περισσότερο από 24 ώρες, τότε δεν έχει ιδιαίτερη δυσκολία. φυσικά, η προθεσμία αυτή μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί, αλλά είναι καλό να γνωρίζουμε ότι η διάρροια μπορεί να είναι χρήσιμη, καθώς ένα μέρος του σώματος φυσική αμυντική αντίδραση του οργανισμού μας, σε ορισμένες περιπτώσεις, προσπαθούν να απαλλαγούμε από φλεγμονή, που προκαλείται από τοξίνες. Ως εκ τούτου,

δεν συνιστάται κατάλληλος φάρμακο ή φυσικό διάρροια φάρμακο άγγιγμα– αυτό είναι, φυσικά, αυτο-καθαρισμού, για να μας εμποδίσει. Σε αυτή την περίπτωση, δεν πρέπει να ξεχνάμε, ωστόσο, η απώλεια των βιταμινών και ανόργανων συστατικών, καθώς και υγρά (νερό) ισχύος. Παρά το γεγονός ότι η οξεία διάρροια μπορεί να είναι ένα απλό αυτόματη διαδικασία καθαρισμού θα πρέπει να σημειωθεί, όταν προκύπτει: είναι πιθανό ότι η νευρικότητα, τα ταξίδια ή ορισμένων προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων των ποτών, ως αποτέλεσμα.

Τα πιο σημαντικά πράγματα να κάνει με διάρροια Διάρροια κατά τη διάρκεια φροντίστε να επικοινωνήσετε με το πεπτικό σύστημα, ως εκ τούτου δεκεμβρίου εύπεπτο και σπασμοί του στομάχου φαγητό. Μια εξαιρετική επιλογή για την απώλεια βάρους για κοτόπουλο ζωμό –αυτή η οργάνωση επίσης ενυδατωμένο, βραστά, ψητά λαχανικά και φρούτα –μπανάνα, ανανά και ρύζι, βραστά πατάτες και τα δημητριακά. Βοηθήστε υδατοδιαλυτές ίνες που απορροφούν διάρροια προκαλεί τις τοξίνες και να μειώσει το άδειασμα του δοχείου.

Είναι ασφαλές να τρώτε άπαχο κρέας στον ατμό ή στη σχάρα, χωρίς επαναπλήρωση γαλοπούλες, κοτόπουλα, κουνέλια, γάλα προτιμώ να απέχουν, όπως είναι η λακτόζη μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό της εντερικής χλωρίδας,

που μπορεί να επιδεινώσει τη διάρροια. Επιπλέον, είναι ένας πολύ καλός τρόπος για , αν μπορείτε να αποφύγετε τα λιπαρά, βαριά, γλυκό ή πολύ πικάντικα τρόφιμα. Επίσης, δεν συνιστάται αυτή τη στιγμή, η κατανάλωση ωμά λαχανικά, το λάχανο, , το καλαμπόκι και το κρεμμύδι και βραστά δεν τρώω. Πίνετε συχνά και πολύ νερό ή τσάι, αφέψημα, ωστόσο, να παραιτηθεί από τον καφέ και άλλα ποτά.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Skip to toolbar